BRONCTUSS shurup

Liquiriza, Grindelia ekstrakt, mjaltë e frekët akacie dhe përbërës tjerë bimorë. JONA MEDwww.jona-med.com #jonamed#healthy#kosova#albania#prishtina#pico#picolinocream

Picolino pasta me përqindje të lartë Zink

Picolino pasta me përqindje të lartë Zink oksid (25%), vepron si shtresë mbrojtëse tek irritimet e lëkurës dhe për shkak të vetive absorbuesendihmon në trajtimin , përtharjen e puçrrave si dhe eleminon kruarjet e ashpra në lëkurë tek lija e ujit apo varicella.Vaj ulliri e bademi, Vitamin E,Pantenol, Aloe Vera, i japin lëkurës efekt qetësues […]

Picolino është një produkt i dobishëm në rastet e dermatitit

Picolino është një produkt i dobishëm në rastet e dermatitit, skuqjes nga pelenat tek fëmijët dhe ekzemës. Prezenca e Zinc Oxid-it i jep lëkurës efekt qetësues. Vaji i ullirit dhe vaji i bajamës i japin lëkurës efektin lehtësues. Prezenca e vitaminës E jep veprim protekitv dhe antioksidant. Pantenoli i jep butësi dhe qëndrueshmëri. Aloe Vera […]

Picolino pasta me përqindje të lartë Zink oksid

Picolino pasta me përqindje të lartë Zink oksid (25%), vepron si shtresë mbrojtëse tek irritimet e lëkurës dhe për shkak të vetive absorbuesendihmon në trajtimin , përtharjen e puçrrave si dhe eleminon kruarjet e ashpra në lëkurë tek lija e ujit apo varicella.Vaj ulliri e bademi, Vitamin E,Pantenol, Aloe Vera, i japin lëkurës efekt qetësues […]