BRONCTUSS shurup

424958521_18015283802484126_3603531166957863841_n
Share the Post:

Liquiriza, Grindelia ekstrakt, mjaltë e frekët akacie dhe përbërës tjerë bimorë.

JONA MED
www.jona-med.com

#jonamed#healthy#kosova#albania#prishtina#pico#picolinocream

Related Posts