Picolino është një produkt i dobishëm në rastet e dermatitit

428474937_18015928499484126_3853644314780082337_n
Share the Post:

Picolino është një produkt i dobishëm në rastet e dermatitit, skuqjes nga pelenat tek fëmijët dhe ekzemës.

Prezenca e Zinc Oxid-it i jep lëkurës efekt qetësues. Vaji i ullirit dhe vaji i bajamës i japin lëkurës efektin lehtësues. Prezenca e vitaminës E jep veprim protekitv dhe antioksidant. Pantenoli i jep butësi dhe qëndrueshmëri. Aloe Vera hidraton lëkurën, e mbron dhe e zbutë në mënyrë natyrale.

Prodhuar me kujdes dhe testuar dermatologjikisht për lekurë të ndjeshme.
Picolino cream 75 ml prodhuar në Itali.

JonaMed,
www.jona-med.com

#jonamed#healthy#kosova#albania#prishtina#pico#picolinocream#picolino#kids#happy#happykids#pharmacy

Related Posts

BRONCTUSS shurup

Liquiriza, Grindelia ekstrakt, mjaltë e frekët akacie dhe përbërës tjerë bimorë. JONA MEDwww.jona-med.com #jonamed#healthy#kosova#albania#prishtina#pico#picolinocream

Read More