Për ne

JONA MED

E themeluar në vitin 2005, Jona Med filloi të mbulonte vetëm një pjesë të territorit, për të zgjeruar pastaj në tërë Kosovën. Jona Med është një kompani për distribuimin e produkteve farmaceutike, e menaxhuar profesionalisht me një ekip ekspertësh në menaxhimin e saj, partnere të fuqishëm lokalë dhe ndërkombëtarë, dhe një pozicion të sigurtë në treg.

Jona Med është themeluar me qëllimin e ofrimit të produkteve me cilësi në treg duke përdorur një strategji efektive për të punësuar njerëzit e duhur në vendin e duhur.
fotoja

Themeluesit jane profesional, te drejtuar nga marketingu dhe ndermarresia. Ne hecim me theksin themelor ne kualitet, sherbime te klasit te pare dhe pozicion per te ofruar zgjidhje per secilin dhe kenaqshmeri totale te konsumatorit.Duke punuar si nje pjese e integruar e ekipit tone, ne sjellim, ekspertize ne shitje, produkte te klasit me te mire, njohuri te zgjeruar te produkteve farmaceutike, dhe metoda te vertetuara te cilat na mundesojne qe te analizojme, dizajnojme, zhvillojme dhe implementojme zgjidhje te cilat i tejkalojne pritshmerite e klienteve dhe partnereve tane.

Ekipi menagjues i Jona Med karakterizohet nga nje kombinim unik i njohurise dhe eksperiences. Anetaret e ekipit tone e kane eksperiencen me deshmi ne rrugetimet etyre. Punetoret tane jane te motivuar dhe me eksperience. Ne mprehim aftesite e tyre permes trajnimeve intensive dhe programeve orientuese.

Ne kryesisht punesojme punetore me eksperience ne menyre qe te arrijme kthim te shpejte dhe rezultat kualitativ.

Menaxhmenti yne drejton me vizion, drejtimi strategjik dhe fokus ne te cilen ndermarrja beson fuqimisht.Stafi i menaxhmetit ekzekutiv ofron eksperiencen dhe ekselencen teknike e cila eshte e nevojshme qe te arrihen caqet agresive per te arritur kerkesat per kenaqshmerine e klientit sot dhe ne te ardhmen.

PAJISJET MJEKËSORE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.

SHTESA DIETIKE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
0
VITE
0 +
PUNËTOR
0 +
BRENDE

rRETH NESH

Misioni i kompanisë është të ofroj shërbime të shpejta, korrekte dhe me kualitet të lartë për konsumatorët……

Ne kemi ndertuar hapesira moderne, te furnizuara mire dhe me infrastrukturen me te re dhe te zhvilluar ne nje lokacion mire te analizuar ne dalje te qytetit te
Prishtines, afer Aeroportit dhe lehte per tu lidhur ne autorruget e Kosoves.

Infrastruktura e IT-se eshte e bazuar ne Cloud Server-Klient arkitekture, ERP, CRM dhe standardet e fundit te softuerit per Kontabilitet e zhvilluar per te siguruar nje menaxhim te sakte, real dhe ne kohe te te dhenave.

Prioritet i yni eshte qe te kemi kliente te kenaqur me relacion ne sherbimet tona ne afat te gjate dhe secili ne JonaMed e ka nje rol ne kete aspekt.Ne esence ne jemi kompani e orientuar tek njerezit. Ne avokojme lirine e fjales dhe transparence ne pune.Secili ka te drejte te jape opinion, te pyese dhe te debatoje ne normat e vendosura. Dhe keshte nxjerrim kreativitetin. Ne zhvillojme zgjidhje inovative me fokus ne kualitetin e persosur, efektshmerine ne kosto dhe shpejtesine.

fotoja

© 2024 Movely. All Rights Reserved.