Utinorm

UTINORM është një shtesë dietetike e formuluar nga lëngu i boronicës së kuqe dhe ekstrakte bimore nga Uva ursina, farat e Grapefrutit dhe Kallami i artë, pra përbërës të bimëve që janë të njohura për efektet e tyre të dobishme në traktin urinar. 

Vepron si antiseptik dhe anti-inflamator i rrugëve urinare, duke rritur urinimin me ç’rast ndihmon në largimin e baktereve dhe gurëve në veshka, kjo ndikon në zbutjen e indeve të inflamuara dhe spazmave të muskujve në traktin urinar. Ndihmon në të gjitha rastet e infeksioneve të traktit urinar, cistit, uretrit, infeksionet nga Escheria coli, infeksionet nga Stafilokoku etj. Antibiotik natyror, aktive kundër baktereve, viruseve, paraziteve dhe këpurdhave. Fuqizon sistemin imun. 

Informacione shtesë

Additional information

Përdorimi:

20ml shurup ose një qeskë (stick pack) tretet në 1 litër ujë natyral. Të tundet mirë dhe të pihet brenda ditës. Mund të pihet si e tillë ose të ëmbëlsohet me sheqer apo mjaltë.

Related Products