Picolino Cream

Krem qetësues eudermik

Picolino është një produkt i dobishëm në rastet e dermatitit,
dermës së foshnjëve dhe ekzemës.

I përbërë nga oksidi i zinkut, vaj ulliri, vaj arrë, vitamina E, Aloe Vera dhe Pantenoli,
krema Picolino paraqet formulën më të sigurt dhe më të pranueshme për lëkurën e
ndjeshme të foshnjëve dhe fëmijëve në përgjithësi. Krema Picolino siguron një barriere
natyrale dhe ofron efekte antioksidante në lëkurë, duke dhënë lehtësim, qetësi dhe
hidratim të natyrshëm.

Oksidi i zinkut është një përbërës me veprim topik në lëkurë si një shtresë mbrojtëse që
aplikohet në irritimet e buta të lëkurës dhe promovon shërimin e dermatitit të bebeve.
Oksidi i zinkut jep pronat qetësuese, astringjente dhe absorbuese. Vaji ulliri dhe vaji arrë
japin efekte përkëdhelëse dhe qetësuese në lëkurë. Si përbërës natyral përkëdhelës,
ata zbutin lëkurën e foshnjës duke e qetësuar butësisht lëkurën. Lëkura mbetet e
hidratuar, çka është shumë e rëndësishme për foshnjat që shpesh vuajnë nga lëkura e
thatë në muajt e parë pas lindjes dhe pas larjes. Vitamina E siguron veprimin
antioksidues dhe mbrojtës. Është një antioksidues që mbrojt dhe rregullon lëkurën.
Pantenoli jep efekte butësie dhe përforcimi. Aloe Vera hidraton, mbrojt dhe qetëson
lëkurën në mënyrë natyrale.

 Redukton irritimin e shkaktuar nga agjenti i jashtëm

Kujdes: Për përdorim jashtë lëkurës. Evitoni kontaktin me sytë. Mbani larg
jashtëzakonisht nga fëmijët. Prania e një shtrese të lëngshme në sipërfaqen e produktit
mund të ndodhë si rezultat i përmbajtjes së lartë të vajit ulliri dhe nuk ka ndikim në
cilësinë (stabilitetin) e produktit.

Informacione shtesë

Additional information

Perdorimi

Aplikoni kremën në shtresën e lëkurës së irrituar dhe përhapni
me një masazh të thjeshtë. Në qoftë se është e nevojshme, mund të mbulohet me gaza.
Produkti revolucionar që përmban 25% oksid zinki, shpërndahet më lehtë gjatë aplikimit
dhe absorbimi shumë mirë nga lëkura.

Related Products