Pico Bronctus

Pico Bronctuss është shtesë dietetike nga Gjethe Delli, Mullaga e Bardhë, Mjaltë e freskët akacie , Rrushë Serezi dhe përbërës të tjerë, e dobishme për lehtësimin e kollës dhe funksionalitetin e sistemit respirator dhe fytit. 

Informacione shtesë

Additional information

Indikimet:

Antitusik, ndihmon në qetësimin e kollës dhe infeksionet e sistemit respirator. Ekspektorant, zbusin dhe hollojne mucinën bronkiale, me ketë lehtësojnë heqjen e saj. Shurupi ka veprim antiseptik dhe antibakterial në sajë të Propolisit dhe lëngut të Rrushit të Serezit (Ribes Nero) që ka në përmbajtje. Indikohet në rastet e ftohjes, gripit dhe virozave që shoqërohen me kollë të thatë (jo produktiv) apo kollë produktiv.

Mënyra e përdorimit:

Të konsumohen 5 apo 10 ml shurup deri në 3 here në ditë.

Kujdes:

Të mos përdoret tek fëmijët nën moshën 1 vjeqare për shkak të pranisë së mjaltës ne s

Related Products