Prostonorm

Shtesë Dietetike nga ekstraktet e Serenoa Repens dhe Ortica e formuluar per trajtimin dhe lehtësimin e simptomave të prostatës së zmadhuar ndryshe e njohur si BPH (Benign Prostatic Hyperplasia). 

Simptomat e prostates së zmadhuar fillojne të ndihen diku afër moshes 40 vjecare e lart e ato janë: urinim i shpeshtë; veshtirësi ne fillim dhe gjatë urinimit; nevoja për urinim gjatë natës; ndjesi e zbrazjes jo të plotë të fshikëzës urinare; etj.

Informacione shtesë

Additional information

Përbërësit:

Serenoa repens (Saw Palmetto extract) 260 mg për tabletë; Ortica (Urtica dioica) 200 mg për tabletë;

Përdorimi:

Këshillohet të përdoret një tabletë në ditë.

Related Products