Pico Multivit Pika

Shtesë dietetike nga vitaminat dhe Fluori

Flakon 12ml

Vitaminat dhe Fluori plotësojnë nevojat nutritive për rritje dhe zhvillim të fëmijëve, sidomos të
foshnjeve. Ndihmon dhe kontribon në zhvillim të eshtrave, muskujve dhe trurit.

Informacione shtesë

Additional information

Indikimet:

• për rritje dhe zhvillim të shëndoshë tek foshnjet
• mungesë të oreksit • vështirësi gjatë ushqimit • vonesë në rritje dhe zhvillim • si shtesë gjatë mjekimit me antibiotik • si shtesë vitaminoze sidomos në stinën e dimrit dhe pranverës
• ulja e imunitetit
Fluori luan rol të rëndësishëm në formimin dhe mbrojtjen e dhëmbëve nga kariesi. Është më se i nevojshëm e sidomos tek fëmijët ngase dhëmbët e tyre kanë nevojë për mbrojtje më të madhe sepse ata kanë kryesisht dhëmbë të qumështit të cilët janë më të ndjeshëm.
Mënyra e përdorimit: Rrotullohet tapa, në drejtimin e lëvizjes së akrepave të orës deri në fund dhe përmbajtja nga tapa depozitë bie në flakon dhe më pas flakoni tundet mirë. Hapet tapa duke e rrotulluar në drejtim të kundërt

Dozimi:

Foshnjet: 1 pikë për kg/peshë trupore ose sipas përshkrimit të mjekut.
15-20 pika 1 deri në 2 herë në ditë ose sipas përshkrimit të mjekut. Mund të merren si të tilla ose të përzihen me ujë ose ndonjë lëng.

Related Products