Hidraton

Tretësirë rehidruese sipas rekomandimit të nutricientëve Italian. 

Shije portokalli.

E pasuruar me Bioecoilans. 

Parandalimi dhe trajtimi i dehidrimit te shkaktuar nga: diareja akute (barkqitjet) vjelljet, gastroenteritet dhe djerësitjet.

Informacione shtesë

Additional information

Indikimet:

Hidraton neo është shtesë dietetike e përbërë nga kriprat minerale dhe Bioecolians® (glukooligosakaride) e përshtatshme në rastet e nevojës së shtuar të organizmit për këto komponente.

Mënyra e Përdorimit:

Të tretet mirë përmbajtja e një qeske në 250ml ujë natyral. Rekomandohet përdorimi i 1-2 qeskave në ditë.

Related Products