Picolino Pasta

PICOLINO pasta 10% – Kremë (Pastë) për trup, dermo-protektive bazuar në oksid zinku (10%), kamomil
dhe kalendulë. Është formuluar në mënyrë specifike për të mbrojtur lëkurën delikate të bebeve dhe
foshnjeve, duke krijuar një pengesë efektive kundër lagështisë që parandalon skuqjen e lëkurës nga
pelenat. Përdoret me lehtësi, dhe është e pasuruar me vetitë qetësuese të ekstrakteve të Bajamëve,
Orizit, Kalendula dhe Kamomilës duke kryer një veprim hidratues, ushqyes dhe mbrojtëse të lëkurës së
ndjeshme të fëmijëve.

Informacione shtesë

Additional information

Related Products