Bronctus

Bronctuss është shtesë dietetike me bazë të komponenteve erboristike nga ekstrakti natyral nga Liqurizia, Grindella, Ehinacea e Purpurtë, Propolisi dhe Mjaltë e pastër Akacie. Grindella dhe Ehinacea e Purpurtë janë të dobishme për lehtësimin e kollës dhe për ndihmë dhe rehati të traktit të sipërm të frymëmarrjes gjatë muajve të ftohtë. Balsamo del tolu favorizon hollimin e sekretit bronhial dhe së bashku me Grindelian kanë efekt balsamik. 

Informacione shtesë

Additional information

Indikimet:

Antitusik, ndihmon në qetësimin e kollës dhe infeksionet e sistemit respirator. Ekspektorant, zbusin dhe hollojne mucinën bronkiale, me ketë lehtësojnë heqjen e saj. Shurupi ka veprim antiseptik dhe antibakterial në sajë të Propolisit që ka në përmbajtje. Indikohet në rastet e ftohjes, gripit dhe virozave që shoqërohen me kollë të thatë (jo produktiv) apo kollë produktiv.

Mënyra e përdorimit:

Të konsumohen 10 ml shurup deri në 2 here në ditë.

Related Products