Recol

RECOL BIMBO pika

Suplement ushqimor me Lactobacillus reuteri për përdorim oral
Pika për përdorim oral

Përbërësit:
Lactobacillus reuteri
për 100 ml 5 x 10 miliard baktere të gjalla
për 5 pika 1 x 100 milion baktere të gjalla

Pikat Recol Bimbo janë një suplement ushqimor me Lactobacillus reuteri, i testuar klinikisht dhe
i provuar për efektet dhe sigurinë, për përdorim te fëmijët.

Duke marrë në konsideratë se Lactobacillus reuteri ndodhet natyrshëm në trup dhe se është
vetëm probiotik i cili është adaptuar unikisht në traktin e tretjes, me përfitime të provuara për
shëndetin, Lactobacillus reuteri njihet si probiotik i përparuar nga të gjitha bakteret e tjera.

Përveç ndikimit të tij në zbutjen dhe trajtimin e kolikave te fëmijët, Lactobacillus reuteri jep
kontributin e tij si probiotik duke ndihmuar në kushte si: diarreja, vjellja, infeksionet dhe viruse
të ndryshme që prekin traktin e tretjes.

Pas hapjes së parë, mbajeni kapakun të mbyllur dhe ruani në frigorifer dhe mund të përdoret
maksimumi për 3 muaj.

* 74 % e qarjeve u zvogëluan te fëmijët që kanë përdorur Lactobacillus Reuteri krahasuar me
vetëm 26 % te ata që kanë përdorur Simetikone.

Informacione shtesë

Additional information

Indikimet

Koliku infantil-parandalon formimin e gazrave në barkun e foshnjes e me këtë edhe
paraqitjen e: gërqeve (kolikave-spasmeve) në bark; lehtëson simptomet e kolikave apo gërqeve duke
reduktuar kështu kohëzgjatjen e të qarit të fëmiut;

Perdorimi

5 pika në ditë para ose pas ushqimit. Pikat mund të administrohen direkt si të tilla apo të
tretura me ujë apo ndonjë pije tjeter të ftohtë. Mund të mirren edhe përmes qumështit i cili mund të
jetë i ngrohtë deri në temperaturë maksimale deri në 37 gradë Celsius. Të mos treten me qumësht të
nxehtë. Pas hapjes së parë, mbajeni kapakun të mbyllur dhe ruajeni në frigorifer dhe përdoreni më së
largu deri në 3 muaj pas hapjes së parë.

Related Products