Pico Lax

Shtesë dietetike që përmban fibra, laktulozë, aloe vera dhe lëng të kumbullave, e cila është e rëndësishme për funksionin fiziologjik të zorrëve në rastet e tranzitit të ngadalësuar. Fibra bimore të lëngëshme të nxjerra nga misri nxisin aktivitetin normal të zorrëve dhe kanë ndikim pozitiv në lirimin e zorrëve nga feqet. Fibrat përthithin ujin, rrisin vëllimin dhe në këtë mënyrë stimulojnë peristaltikën e zorrëve pa irrituar mukozën e zorrëve.

Informacione shtesë

Additional information

Indikimet:

Favorizon peristaltikën e zorrëve Shumë e dobishme kundër konstipacionit kronik dhe epizodik.

Përdorimi:

1-2 lugë të mesme në mbrëmje para gjumit. Të pihet si e tillë ose të tretet me ujë apo ndonjë lëng tjetër. Shoqërojeni me një gotë të madhe ujë.

Related Products