Pico Multivit

Shtesë dietetike nga multivitaminat dhe mineralet

Shurup 150ml

Pico Multivit shurupi është formula më e balancuar e vitaminave dhe mineraleve për të plotësuar
nevojat aftagjate të fëmijëve nga mosha 1vjec e sipër.
E përbërë nga 9 vitamina esenciale, minerale dhe ekstrakte të Sambucus dhe Acerolës, ndihmon dhe
përkrah rritjen e shëndetshme fizike dhe zhvillimin e eshtrave, muskujve dhe trurit tek fëmijët.
Forcon imunitetin dhe shton apetitin.

Informacione shtesë

Additional information

Indikimet:

• mungesë të oreksit
• fëmijët që ushqehen në mënyrë jo të rregullt
• lodhje fizikale dhe mendore tek fëmijët e moshës shkollore
• vonesë në rritje dhe zhvillim
• si shtesë gjatë mjekimit me antibiotik
• si shtesë vitaminoze sidomos në stinën e dimrit dhe pranverës
• ulja e imunitet

Dozimi:

Fëmijët 1-3 vjeç: 2×5 ml shurup
Fëmijët mbi 4 vjeç: 3×5 ml shurup
Të rriturit: 2×10 ml shurup

Related Products