Mentesan

Mentesan ndihmon tek problemet me vesh si ushtima në vesh dhe marramendje. Kontribon ne crregullimet e të pamurit si te glaukoma, syri diabetic. Përmirëson qarkullimin periferik të gjakut duke ndihmuar tek dhimbja e këmbëve gjatë ecjes dhe ndjenja e të ftohtit në këmbë 

Informacione shtesë

Additional information

Indikimet:

Mentesan është shtesë dietetike me përmbajtje: Zinku i cili kontribon në funksionet normale njohëse si dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ; Ekstrakti i Ginkgos luan rol antioksidues si dhe favorizon kujtesën dhe funksionet njohëse (kognitive).

Kujdes:

Ginkgo mund të ngadalësojë koagulimin e gjakut prandaj konsumimi i Mentesan suplementit bashkë me barna që bëjnë hollimin e gjakut si antikoagulantët dhe aspirina mund të rrisin rrezikun e gjakderdhjes. Nuk rekomandohet përdorimi i këtij

Related Products