Të orientuar për të ofruar produkte kualitative

Jona Med është një kompani për distribuimin e produkteve farmaceutike, e menaxhuar profesionalisht me një ekip ekspertësh në menaxhimin e saj, partnere të fuqishëm lokalë dhe ndërkombëtarë, dhe një pozicion të sigurt në treg.

Të orientuar për të ofruar produkte kualitative

E themeluar ne vitin 2005 Jona Med filloi te mbulonte vetem nje pjese te territorit, per tu zgjeruar pastaj ne tere Kosoven.

PAISJE MJEKESORE

Misioni i kompanisë është të ofrojë shërbime të shpejta, korrekte dhe me cilësi të lartë për konsumatorët. 

SHTESA DIETIKE

Duke qenë e orientuar nga klientët, misioni i kompanisë është të arrijë niveli më i lartë i profesionalizmit dhe angazhimit ndaj konsumatorëve.

Produktet

Misioni i kompanisë është të ofroj shërbime të shpejta, korrekte dhe me kualitet të lartë për konsumatorët. Duke qenë e orientuar nga klientela, misioni i Kompanisë është që të arrihet niveli më i lartë i profesionalizmit dhe gadishmërisë ndaj konsumatorëve.
0
VITE
0 +
PUNËTOR
0 +
BRENDE

rRETH NESH

Misioni i kompanisë është të ofroj shërbime të shpejta, korrekte dhe me kualitet të lartë për konsumatorët……

JONA MED

E themeluar në vitin 2005, Jona Med filloi të mbulonte vetëm një pjesë të territorit, për të zgjeruar pastaj në tërë Kosovën. Jona Med është një kompani për distribuimin e produkteve farmaceutike, e menaxhuar profesionalisht me një ekip ekspertësh në menaxhimin e saj, partnere të fuqishëm lokalë dhe ndërkombëtarë, dhe një pozicion të sigurtë në treg.

Jona Med është themeluar me qëllimin e ofrimit të produkteve me cilësi në treg duke përdorur një strategji efektive për të punësuar njerëzit e duhur në vendin e duhur.

PICO MULTIVIT

Pico Multivit shurupi është formula më e balancuar e vitaminave dhe mineraleve për të plotësuar nevojat aftagjate të fëmijëve nga mosha 1vjec e sipër.

E përbërë nga 9 vitamina esenciale, minerale dhe ekstrakte të Sambucus dhe Acerolës, ndihmon dhe përkrah rritjen e shëndetshme fizike dhe zhvillimin e eshtrave, muskujve dhe trurit tek fëmijët.

Forcon imunitetin dhe shton apetitin.